The Greener Manufacturing Show 2023 i Köln, Tyskland

Mässor,16 november, 2023

Vi vill tacka alla er som besökte vår monter på The Greener Manufacturing Show i Köln, Tyskland, och gav oss chansen att diskutera projekt och framtida samarbeten.

Vi såg ett stort intresse för att kombinera ett lägre CO2-avtryck med ett brett urval av förpackningsmaterial, och hoppas att vi kan fortsätta diskussionerna mer i detalj inom en snar framtid.

Vi hoppas att du uppskattade besöket och även tog en titt på vår omfattande produktkatalog. Om du har missat den hittar du den här. Vi vill bara påminna om att vi kan leverera termoformningsfolie i PP, PET och PS samt i ny, återvunnen eller blandad form. Vårt fokus är att leverera monomaterial eller skräddarsydda lösningar för de specifika förpackningar du behöver.

Om du vill veta mer om Materialsmart®, vårt nya koncept för att hjälpa våra kunder att minska sitt koldioxidavtryck, kan du besöka materialsmart.se.

Där kan du simulera olika materialval och jämföra deras påverkan på miljön. Vi ger dig gärna exakta siffror på koldioxidavtrycket för våra material för ditt specifika projekt.

Hoppas att vi ses snart igen eller till och med sätter oss ner för att ha en mer detaljerad konversation.

Med vänliga hälsningar,

Niklas Linde Scanfill

Niklas Linde

Försäljning
+46 411 797 49
niklas.linde@scanfill.se

Staffan Berndtsson Scanfill

Staffan Berndtsson

Teknisk support
+46 411 797 88
staffan.berndtsson@scanfill.se