Stort intresse för våra material på höstens mässor

Mässor,10 oktober, 2022

Efter både Fachpack och Scanpack kan vi konstatera att det definitivt finns ett behov på marknaden av att kunna kombinera ett lägre CO2-avtryck med många valmöjligheter av förpackningsmaterial.

– Under höstens mässor har det varit ett stort intresse för den unika bredden våra produkter erbjuder. Vi är väldigt glada och tacksamma för alla som besökt våra montrar och vi välkomnar er att höra av er om ni har frågor kring vad vi kan göra för er, sammanfattar Scanfills VD Oscar Hugoson.

Scanfill producerar materialsmarta förpackningsmaterial efter våra kunders behov. Vi har experterna och den råvara som krävs för att ditt företag ska kunna göra det mest gynnsamma materialvalet sett till funktion, vikt, klimat och kostnad.

På mässorna presenterade vi även Materialsmart®, vårt nya koncept för hur vi hjälper våra kunder att reducera sina CO2-avtryck.

materialsmart.se kan du själv simulera olika materialval och jämföra vilken påverkan de har på miljön. Vi tar gärna fram exakta siffror på våra materials klimatpåverkan för just ditt projekt.

 

Tack för alla trevliga och inspirerande samtal på mässorna!

Vill du veta mer om hur ni kan reducera ert CO2-avtryck?

Testa CO2-kalkylatorn här →