Din flexibla partner för förpackningsmaterial med hög kvalitet till rätt pris!

Nyheter,22 januari, 2024

Utforska en värld av möjligheter med oss på Scanfill! Vi erbjuder prisvärda förpackningslösningar som inte kompromissar med kvaliteten, dessutom med personlig service under hela projektets gång. 

Boka ett möte med oss och låt oss guida dig genom vårt sortiment och upptäck hur Scanfill kan göra skillnad för dig! 


Framtidens förpackningar

Vårt sortiment omfattar högkvalitativ folie i Polypropen (PP)Polystyren (PS) och Polyester (PET), alla till konkurrenskraftiga priser. 

För att uppfylla marknadens hårt ställda krav kan vi även producera folie med upp till sju skikt, vilket ger otaliga möjligheter. Vår folie är godkänd för matkontakt och kan även anpassas med Anti-Fog och ESD för att möta specifika behov.


Helt eller delvis återvunnet

Genom vårt systerbolag, Rondo Plast, har vi öppnat upp flera källor med återvunnen råvara, vilket möjliggör att alla våra material finns tillgängliga med antingen 100% återvunnen råvara eller delvis återvunnen råvara. 

Dessutom har vi över 55 års erfarenhet i vårt moderbolag Polykemi.


Effektiva leveranser i Europa

Med bas i Ystad, längst ner i Södra Sverige, har Scanfill strategisk närhet till transportförbindelser till Danmark, Polen, Tyskland och Baltikum. 

Detta innebär inte bara låga fraktpriser här hemma, utan även kostnadseffektiva leveranser i hela Europa. 


Utmana oss med ditt projekt!

Dela gärna med dig av dina behov, och vi kommer göra vårt yttersta för att leverera rätt plast för rätt ändamål. Vi kan också hjälpa dig att välja rätt material med minsta möjliga miljöpåverkan.

Var inte rädd att utmana oss med just ditt projekt! Boka ett möte med Niklas, en av våra erfarna säljare – det kan leda till ett långvarigt samarbete, där ni har rätt plast på rätt plats.

Boka möte med Niklas idag!

Mer information finns också i vår Scanfill Guide  →