Tack för ett lyckat seminarium!

Aktuellt & Press,15 maj, 2019

Vi på Scanfill tillsammans med Packbridge vill tacka alla deltagare vid vårt seminarium Plastic Recycling in Reality. Vi är så glada att så många ville vara med i diskussionen om återvinning av plast.

Vi hoppas att de lärde sig mycket om dagens ämnen, hade intressanta nya möten och uppskattade den guidade turen i våra produktionsanläggningar.

Packbridge-Scanfill-Plastic-Recycling-In-Reality
Audience-Plastic-Recycling-In-Reality
Audience-2-Plastic-Recycling-In-Reality
Rustan-Nilsson-Sysav-Plastic-Recycling-in-Reality
Panel-Plastic-Recycling-In-Reality
Bo-Wallteg-Ola-Hugoson-Plastic-Recycling-In-Reality

Sammanfattande kort video

Gåvor till talarna och paneldeltagarna

Alla talare och paneldeltagare fick en Scanfill-påse som tack för intressanta presentationer och bidrag till samtalet om plast och återvinning. I påsen fanns det ett armband och ett intyg om värde för en donation. Du hittar mer information om dem nedan. Besök deras webbplatser för att lära dig mer om deras arbete.

4Ocean

4ocean är en global rörelse som aktivt tar bort skräp från havet och kusten, och inspirerar individer att arbeta tillsammans för ett renare hav.

Det återvunna materialet används för att göra armband, där varje köpt armband finansierar borttagandet av ungefär ett halvt kilo skräp från havet och kusten.

På mindre än 2 år har 4ocean tagit bort 2 010 735 kilo sopor från havet och kusten.

Läs mer om 4ocean  →

4Ocean_glass_bracelet_600px

South_African_girls_from_the_Star_for_Life-programme

Star for life

Star for Life är en ideell organisation grundad år 2005 med uppdraget att inspirera ungdomar i KwaZulu-Natal-provinsen i Sydafrika att tro på sina drömmar för framtiden och stödja dem för att leva ett aidsfritt liv.

Star for Life arbetar nu i över hundra skolor i södra Afrika.

Läs mer om Star for Life  →

Talarnas presentationer

För er som vill friska upp minnet från presentationerna, eller om man är nyfiken på vad som sades under dagen, så finns presentationerna att ladda ner som PDF här: