Scanpack 2018

Aktuellt & Press,2 oktober, 2018

Scanfill AB är ett svenskt innovativt kunskapsföretag som vill förändra den svenska marknaden med sina miljövänliga produkter. I år fyller Scanfill 10 år! Tack för alla besök i monter H03:09.

Företaget erbjuder kundanpassade och hållbara förpackningsmaterial som består av 50% mineral och 50% polymer vilket tillför styrka och slagseghet. Scanfill-materialen är livsmedelsgodkända, har hög värmeledningsförmåga vilket ger en ökad produktionshastighet och har utmärkta formningsegenskaper.

Varför du inte skulle missat monter H03:09

– Vi erbjuder kunderna ett förpackningsmaterial som använder mindre plast, vilket känns bra och som ligger i tiden. Det är ett unikt soft-touch material. Vi har alltid ett hållbarhetstänk som genomsyrar all vår framställning. Dessutom kundanpassar vi alla våra material, är starka på färger och kan producera folie i flera skikt med två olika färger, hälsar Oscar Hugoson, Scanfill.

Senaste nyheten

Scanfill Sheet EVOH är den senaste nyheten i ett brett sortiment av miljövänliga förpackningsmaterial som även är livsmedelsgodkända. Folien kan produceras med upp till sju lager, inklusive en syrebarriär för krävande applikationer.

Tunnare folieproduktion

För att möta marknadens behov för tunnare miljövänliga plastfolie har Scanfill satsat på en maskinuppgradering för att bredda sitt produktprogram och kan nu producera Scanfill Sheet med en tjocklek från 150µm upp till 1200µm.