Scanfill söker Produktionstekniker!

Nyheter,19 mars, 2021

Scanfill är ett internationellt industriföretag som ständigt utvecklas och växer. Vi söker nu produktionstekniker till vår verksamhet i Ystad.

I denna tjänst arbetar du med kundkontakter och som stöd till vår organisation i tekniska frågor. Du kommer att arbeta i projektform, till stor del mot förpackningsindustrin, där du bidrar med din expertkunskap i materialval och för att skapa optimal prestanda och kvalitet i slutdetaljen.

I arbetetdriver du och genomför projekten i dess tekniska form i samverkan med kund och våra interna funktioner. Valideringstester genomförs både internt i vårt laboratorium samt hos våra kunder och fristående institut.

Du besöker kunder, inom och utanför Europa, för kravinventering och materialvalsstöd samt vid provkörningar och utvärdering av våra material. Resandefrekvensen uppskattas till ungefär 3-6 dagar per månad som ibland även sker tillsammans med vår säljpersonal.

Vi förutsätter att du har en teknisk bakgrund samt erfarenhet inom folieextrudering och termoformning. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av utvecklingsarbete.

Vi är ett internationellt företag vilket kräver goda språkkunskaper i engelska, både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Som person är du analytisk och har sinne för affärsmässiga lösningar. Du trivs att arbeta i team, men har också förmågan att självständigt driva och utveckla både affärer och tekniska lösningar.

Vill du vara med i vårt team i Ystad?

Välkommen med din ansökan till HR-chef annika.strandberg@polykemi.se, senast den 23 april 2021. Urvalet sker löpande.

Om Scanfill

Scanfill producerar kundanpassade förpackningsmaterial i plast till hela världen. Scanfill tillhör Polykemi Group som består av åtta företag runt om i världen. Tillsammans är vi ungefär 300 anställda och omsätter cirka 1,3 miljarder kronor. Vi är ett 50-årigt stabilt familjeföretag med korta beslutsvägar.

Vår styrka är att erbjuda unika och innovativa lösningar. För oss är det viktigt att hela tiden arbeta med förbättringar för att kunna leverera material med högt tekniskt kunnande och servicegrad till våra svenska och internationella kunder. De som skapar framgång för företaget är medarbetarna – oavsett i vilken funktion de arbetar. Vi har en god sammanhållning och värderar samtliga medarbetares unika värde och bakgrund.