Scanfill söker Maskintekniker!

Nyheter,8 november, 2021

Scanfill är ett internationellt industriföretag som ständigt utvecklas och växer. Vi söker nu maskintekniker till vår verksamhet i Ystad.

I denna tjänst arbetar du med kundkontakter och som stöd till vår organisation i tekniska frågor. Du kommer att arbeta med många kunder samtidigt, till stor del mot förpackningsindustrin, där du bidrar med din produktionskunskap för att skapa optimal prestanda och kvalitet i slutdetaljen.

I arbetet driver du och genomför projekten i dess tekniska form i samverkan med kund och våra interna funktioner.

Du besöker kunder, inom och utanför Europa, för kravinventering och materialvalsstöd samt vid provkörningar och utvärdering av våra material. Resandefrekvensen uppskattas till ungefär 3-6 dagar per månad som ibland även sker tillsammans med vår säljpersonal.

Vi förutsätter att du har en maskinteknisk bakgrund, kunskap inom plast är meriterande. 

Scanfill är ett internationellt företag vilket kräver goda språkkunskaper i engelska, både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Som person är du analytisk och har sinne för affärsmässiga lösningar. Du trivs att arbeta i team, men har också förmågan att självständigt driva och utveckla både affärer och tekniska lösningar.

Vill du vara med i vårt team i Ystad?

Välkommen med din ansökan senast den 28 november 2021 till HR-chef annika.strandberg@polykemi.se, eller på LinkedInUrvalet sker löpande. 

Om Scanfill

Scanfill producerar kundanpassade förpackningsmaterial i plast till hela världen. Scanfill tillhör Polykemi Group som består av åtta företag runt om i världen. Tillsammans är vi ungefär 300 anställda och omsätter cirka 1,3 miljarder kronor. Vi är ett 50-årigt stabilt familjeföretag med korta beslutsvägar.

Vår styrka är att erbjuda unika och innovativa lösningar. För oss är det viktigt att hela tiden arbeta med förbättringar för att kunna leverera material med högt tekniskt kunnande och servicegrad till våra svenska och internationella kunder. De som skapar framgång för företaget är medarbetarna – oavsett i vilken funktion de arbetar. Vi har en god sammanhållning och värderar samtliga medarbetares unika värde och bakgrund.