PlusPack vinner en WorldStar

Aktuellt & Press,26 januari, 2018

Grattis PlusPack till vinsten av WorldStar 2018 Packaging Award. Zen Selection Platter ser fantastiskt ut i vårt Scanfillmaterial! Vi är en mycket stolt leverantör.

Plus Pack har vunnit en WorldStar 2018 för den attraktiva och hållbara förpackningslösningen, Zen Selection™ Platter. De är det enda skandinaviska företaget bland de 38 vinnarna i kategorin ”Mat”. Materialet i förpackningen är vårt miljövänliga Scanfill-material med 50 % mindre polymer.

–  Vi är mycket stolta över att ha vunnit en WorldStar 2018. Vi arbetar varje dag för att utveckla förpackningslösningar som är både användarvänliga och miljövänliga, så vi är extra glada över att bli uppmärksammade för detta”, säger Anders Top Haustrup, VD på PlusPack.

WorldStar-tävlingen är en av de viktigaste händelserna i World Packaging Organisation (WPO) och är den främsta internationella utmärkelsen inom förpackningsindustrin.

Juryns motivering lyder: “It is a user friendly platter for tapas or salads. The design of the thermoformed and versatile platter is nice, it enhances social sharing and is easy to use. Haptic feeling is also pleasant. It is a good standard solution with low environmental impact because of the sustainable material.”

Röstningen ägde rum i Rio de Janeiro i början av november och domarpanelen bestod av representanter från 16 förpackningsföreningar.

För mer information:

www.pluspack.com

www.worldstar.org/winner/2018/selection-platter-plus-pack