God Jul och Gott Nytt År!

Aktuellt & Press,20 december, 2018

Vi vill önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År 2019. Även i år har vi istället för julgåvor, valt att skänka pengarna till tre hjälpande organisationer.

Läkare Utan Gränser

Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest. I över 45 år har de bistått människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer, oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet.

Läs mer om Läkare Utan Gränser här  →

Musikhjälpen

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som årligen sänder live dygnet runt i P3 och i SVT/SVT Play för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undanskymd mänsklig katastrof. Årets tema är ”Alla har rätt att funka olika”, där insamlingen går till att ge barn och vuxna med funktionsnedsättning tillgång till skola, vård, stöd och hjälp världen över. 

Läs mer om Musikhjälpen här  →

Ocean Clean Up

Ocean Cleanup är en ideell organisation som utvecklar avancerad teknik för att samla in plast ur världens hav. Genom att utnyttja havsströmmarna till sin fördel beräknas deras drivsystem att städa upp hälften av ”Great Pacific Garbage Patch” om 5 år. The Great Pacific Garbage Patch är den största ackumulationen av plast i världshaven som ligger mellan Hawaii och Kalifornien. 

Läs mer om Ocean Clean Up här  →

Öppettider under ledigheten

Vi vill även passa på att informera er alla om att produktionen stänger för underhåll och helgfirande den 21 december, och startar igen den 7 januari 2019. Under arbetsdagarna inom denna period (27-28/12 2018 och 2-4/1 2019) finns vi tillgängliga till er tjänst via mejl.

Stort tack för i år, vi ses igen den 7 januari 2019!